Відомий дніпровський письменник, кінодокументаліст Ігор Родіонов сьогодні представив свою нову книгу «История моей жизни. Бабушкины мемуары».

Ім’я Ігоря Родіонова чудово відоме жителям Дніпра та нашої області. Міський сайт мав честь неодноразово представляти його нові книги та проекти, публікуючи зі справжнім майстром слова та патріотом Дніпра ексклюзивні матеріали.

Також Міський сайт публікував ексклюзивне інтерв’ю Ігоря Володимировича Родіонова, який розповідав про історію написання цієї незвичайної книги та її головну героїню – майже 90-річну Галину Анатоліївну Кармелюк. Дивовижна доля цієї жінки, в житті якої траплялося багато цікавих та несподіваних поворотів. Робота над біографією її життя розпочиналася до нападу рашистів на нашу країну. І ніхто тоді не міг і уявити, настільки співзвучні нашому часу виявляться спогади літньої мешканки Дніпра про жах німецько-фашистської окупації. Не лише цією частиною спогадів цікава ця книга. Про нову книгу та її героїню Ігор Родіонов розповів таке:

«Історія мого життя, або Бабусини мемуари» — це приватна історія однієї сім’ї, в якій відзеркалено долю України та міста Дніпро.